Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2018 13:56 - НЕ СЪМ УМРЕЛ.ИБРАХИМ.ИНДЖЕВоглу.ЖИВ СЪМ.РЕНЕГАТ.Аферим на БУБАйко.ТАТО-комуняг-Ага.Бех в МОСКовията най-млад комунистически стипендиант,възроден булгаристански
Автор: sorossadistfucking Категория: Забавление   
Прочетен: 234 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 03.07.2018 17:58


Бройлер. ИВО РЕНЕГАТА. Псевдо за кръстниците, Спяща клетка за ДРУГИТЕ, а за трети, четвърти и так дале - конюнктюрата нарежда: ПСЕВДО, ТАЕН, ЯВЕН, НАСТОЯЩ, МАСКИРАН, ЖИВ СЪМ. P.s. Вълк или агне в глутницата от вълци или в овчото стадо булгаристанско...
   НЕ СЪМ УМРЕЛ. АЗ. ИБРАХИМ. ИНДЖЕВоглу. ЖИВ СЪМ. РЕНЕГАТ (на еN-та степен).
   Аферим на БУБАйко (ТАТО-комуняг-Ага). С неговата ЗАКРИЛА бех в МОСКовията най-млад комунистически стипендиант и възроден булгаристански комсомолец ИВО.
image
    ЦЕЛИ 5 годин ТАМ се любувах на кремълските алтън-кубета, стърчащи в бизост до ИНСТИТУТА към Московския държавен университет. Където БКП И КПСС ме включиха безконкурсно и безплатно, заради ЗАКРИЛАТА НА БУБАйко (ТАТО-комуняг-Ага).
  
ТАМ усвоих специалностите ОСНОВИ И СТРОИТЕЛСТВО НА КОМУНИЗМА,
КОМУНИСТИЧЕСКА МАРКС-ЛЕНИНСКА История
и „АРАБСКИ език“.
   По същото време приех важна житейска мисия под кодовото име ИВАЙЛО-другар-таварищ по света и у нас.
    Пак по това време и в същия Спец-ИНСТИТУТ се ожених и оплодих първата си жена - арийка от ГДР, с която си направихме 3 дечица. (Години след това немската преса твърдеше, че съпругата ми била агент на ЩАЗИ. Е, кво от това?)
  ВЕДНАГА, след 5 годишната ми студентска РЕЗИДЕНТУРА в ИНСТИТУТА към
Московския държавен университет, до сами кремълските алтън кубета, замених източното си 5 годишно задграничие с ново, вече 4 годишно Близко Източно.
  
Ужким СПЕЦИАЛЕН задграничен джурналист на едва 22-23 годинки. СПЕЦИАЛЕН кореспондент на БТА в Бейрут, ме направиха, под закрилата на другарите от родната ДС, най-младият тогава спец мисионер, на едва 22-23 годинки, ужким джурналист...
   В чужбина ни изпращаха кат
лейтенант-сътрудници на ДС, „парашутисти”, спуснати в БТА „отгоре”. Бехме мними кореспонденти. В Бейрут, поради възрастова причина, не бех член на столетницата. По-късно станах член на БКП и даже преде 10 ноември ме приеха в ПБ на БКП в БТАгенцията.
В чужбина сигурно са изпращани сътрудници на ДС, или както тихомълком са наричани „лейтенанти”. Част от тях са „парашутисти”, спуснати в БТА „отгоре”. Само след няколко седмици те стават „бетеанци” и отлитат някъде с щъркелите. Това са чиста проба мними кореспонденти. Изпращани са предимно членове на БКП. С такава награда са отличени почти всички партийни секретари /без В.Олянов, Г.Даковски и А.Велкова/…, споделя Георги Ведроденски. Може би от „камуфлажни съображения” партийни членове не са били някои от пратениците в чужбина, чието агентурно минало току-що лъсна – като Христо Петров и Георги Белчев. Когато е изпратен в Бейрут, Иво Инджев също не е членувал в редовете на столетницата, но единствено по възрастовиа причина. По-късно, разбира се, е приет за член на БКП и до 10 ноември даже е бил член на партийната организация в агенцията.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/article/7545 В чужбина сигурно са изпращани сътрудници на ДС, или както тихомълком са наричани „лейтенанти”. Част от тях са „парашутисти”, спуснати в БТА „отгоре”. Само след няколко седмици те стават „бетеанци” и отлитат някъде с щъркелите. Това са чиста проба мними кореспонденти. Изпращани са предимно членове на БКП. С такава награда са отличени почти всички партийни секретари /без В.Олянов, Г.Даковски и А.Велкова/…, споделя Георги Ведроденски. Може би от „камуфлажни съображения” партийни членове не са били някои от пратениците в чужбина, чието агентурно минало току-що лъсна – като Христо Петров и Георги Белчев. Когато е изпратен в Бейрут, Иво Инджев също не е членувал в редовете на столетницата, но единствено по възрастовиа причина. По-късно, разбира се, е приет за член на БКП и до 10 ноември даже е бил член на партийната организация в агенцията.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/article/7545 Когато е изпратен в Бейрут, Иво Инджев също не е членувал в редовете на столетницата, но единствено по възрастовиа причина. По-късно, разбира се, е приет за член на БКП и до 10 ноември даже е бил член на партийната организация в агенцията.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/article/7545 Когато е изпратен в Бейрут, Иво Инджев също не е членувал в редовете на столетницата, но единствено по възрастовиа причина. По-късно, разбира се, е приет за член на БКП и до 10 ноември даже е бил член на партийната организация в агенцията.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/article/7545 Когато е изпратен в Бейрут, Иво Инджев също не е членувал в редовете на столетницата, но единствено по възрастовиа причина. По-късно, разбира се, е приет за член на БКП и до 10 ноември даже е бил член на партийната организация в агенцията.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/article/7545    Нататък, Законите на конспирацията ми заключиха устата за приказки относно еN-тия стандарт на живота в конспирация.
  По света и у нас требе да ме знаят като ИВО РЕНЕГАТА. Псевдо за кръстниците, Спяща клетка за ДРУГИТЕ, а за трети, четвърти и так дале - конюнктюрата нарежда: ПСЕВДО, ТАЕН, ЯВЕН, НАСТОЯЩ, МАСКИРАН, ЖИВ СЪМ.
     P.s. Вълк или агне в глутницата от вълци или в овчото стадо булгаристанско...

  
Ренегат (на латински: renegare (отричане),
е понятие, с което се обозначава човек, изменящ на своите убеждения и преминаващ в лагера на противника; изменник, отстъпник.
   В бившите комунистически източно-европейски страни след падането на СССР, много бивши комунисти изведнъж станаха пламенни поддръжници на капитализма .
   Много бивши апаратчици изоставиха Комунистическата партия в полза на позиции в новите правителствени структури.

    Понятието
Ренегат се използва за човек, който се отрича от принципите или убежденията си,
или който изоставя една институция или група (семейство), за сметка на други.
Това е равностойно на предател.
Rest In Peace!

===============================

image==========================
Обнародвано четиво от 2006 год, за ДРУГ образ от съвремеността, малко или много НЕМИЛ И НЕДРАГ на миналото си, веещ байряка на
ДИ.СИ.ДИНТ.ЮНАЙТИД.СТИД.
==============
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2008-01-12&article=154069
Иво и Росица - удар в десетката Журналистът лети в облаците с 18 г. по-млада певица
Журналистът с децата си - в ръцете му е малката дъщеричка Елена, отстрани са двете каки Ива и Ани и баткото Волен

   Забавен колаж закачка краси работното място на Иво Инджев в Би Ти Ви. Върху репродукция от фреска в Сикстинската капела "Създаването на човека" на Микеланджeло е изобразено как Господ докосва с пръст сътвореното от него.
   Само че на мястото на Адам журналистът е залепил снимка в цял ръст на най-малката си дъщеричка Елена, а до себе си е поставил лика на младата си съпруга Роси. Това е малката вселена на известния политически коментатор, сред която отдъхва, когато не нищи нашумели събития пред екрана. Очите на двете любими същества надничат от вратите на бюрото и стените наоколо.
   Иво казва, че с тях е украсил и стаите на цялата къщичка в Балкана, която Роси му донесла като зестра. "Онова, което се получава от любовта между двама души, е любов на квадрат.
   Голямата ми любов в момента е дъщеричката Елена, която стана на година и пет месеца. Какво да направя, като
много си падам по нея
    Банята й в седем и половина вечерта е несравнимо по-важна от който и да е коктейл. Макар че би било грозно спрямо трите ми деца от първия брак да правя подобно степенуване."
    Каките Ива и Ани са студентки в Берлин, синът Волен тази есен вероятно също ще замине за Германия.
   С бившата съпруга Регина имат прекрасни отношения и непрекъснато поддържат връзка. Тя е германка. Двамата са състуденти от Московския държавен университет, където завършват история на Азия и Африка. Регина е специалист по Индия, а Иво наблягал на арабския. След 20 години съвместен живот може да каже само хубави неща за нея. ("Но никой от нас не е защитен от изненади и превратности.")
    На попрището жизнено в средата Иво изживява съвършеното щастие. Връзката с втората му съпруга Роси е красива и хармонична.
  "Не бих правил обобщение, че при брак с чужденка подобно нещо не може да се получи.
   Просто в човешките взаимоотношения понякога се получава умора в материала, без това непременно да е свързано с някакъв скандал", разсъждава 50-годишният мъж.
    С Росица се срещат за първи път на весело място, с което опровергават бабешките аксиоми, че сериозните запознанства не могат да стават на несериозни места. Между другото това заведение вече го няма в днешното динамично време, в което всичко се променя.
    "Помним точната дата на запознанството. Но по-важни от календара са отношенията между хората. Нашите са такива, че празнуваме всеки ден", отчита Иво. А хората, които го познават, знаят, че е вярно.
    С Роси преборили и доста други максими.
   Примерно тази, че възрастта има значение. "Очевидно е, че тя е млада и красива, а аз не толкова млад и не толкова красив.
   Така че тя да каже какво е намерила у мен?" В никакъв случай не е богаташът, както някои си мислят. Защото нали има и подобен стереотип - хубавиците да се събират с по-възрастни мъже, за да ги осигурят материално.
   Разликата им е 18 години, но се чувстват прекрасно. Пък и във фамилията на Роси това е
семейна традиция     Тя е софиянка, пее от малка. Завършила е консерваторията в класа на проф. Ирена Бръмбарова и е специализирала в Рим със стипендия от конкурса "Борис Христов".
   Когато се срещат с Иво, вече има изяви - пее прелъстителката Венера в "Хубавата Елена". Журналистът започва да посещава оперните концерти и спектакли, в които тя има участие. Това го връща към спомените от чудното детство.
   Иво е от поколението, родено и израснало в музикалните зали и театри на София. Баща му е журналист, майка му преводачка, класическата музика винаги е била на почит в къщата им. Вечер гасят лампите, сядат пред грамофона и слушат симфонии.
   Иво и до днес знае големи пасажи от Григ наизуст. Защото корените му се губят в музикантските европейски среди.
 "Прародителите ми по линия на майка ми са дошли от Прага в София.
Техните баба и дядо пък са били парижани, емигрирали в Чехия, заради революционните събития.
   Като всички в рода и прабаба ми Елисавета свирела на флейта в престижно заведение на мястото, където сега е ЦУМ. Собственикът Петър - виден софийски бонвиван, по-късно се оказва неин съпруг и мой прадядо. Както тя казваше, една вечер я нарамил на кабриолета и я отмъкнал, нищо че и той бил много по-възрастен от нея.
   Баба Ветка за съжаление рано останала вдовица и от богатството на мъжа й не беше останало нищо, но доживя до 97 години.
   А портретът на дядо ми виси зад гърба ми в студиото на "В десетката", смее се Иво. Като малък много обича да го водят на опера, защото там има различни примамки. Гледа "Сватбата на Фигаро" точно 7 пъти. Кой да знае, че един ден жена му ще пее мецосопрановата партия в жизнерадостното произведение на Росини?
    Сега Росица Павлова прибавя към името си тире и фамилията Инджева. Не е на щат в операта, но я канят в много от нейните представления. Неотдавна гастролира в Швейцария с "Италианката в Алжир". Иво е на почти всяко представление на Росица и обикновено
я чака на служебния вход с букет рози. Не успял да я гледа само на премиерата на "Магьосникът от Оз", защото водел новините по Би Ти Ви.
   "Там Роси е забележително симпатична. Изглежда добре, много е пластична и може да изиграе съвсем младо момиче без особен грим и напрежение.
   Снимката й в цял ръст и сега е пред централния вход на операта", хвали я Иво.  
   "Тя много харесва Моцартовите роли, мечтае за Кармен - коронната за мецосопраните, която страшно би й отивала. Има топъл и красив глас с чудни нюанси за онези, които имат ухо да го чуят", говори с възхищение съпругът.
    Роси също описва неговата професия с апломб и говори за мъжа си притеснително ласкателни неща.
   "Едно от нещата, които ценя у нея, е, че тя жертва перспектива да пее в чужбина заради семейството. Постигнахме взаимно разбиране, че
все пак искаме да живеем заедно, което е трудно за оперните певци.
   Очевидно много сме си допаднали, защото и двамата сме готови на всякакви компромиси, за да бъдем заедно. Правим ги с удоволствие."
   Сега любимо кътче им е бунгалото в планината.
   Отглеждат цветя и всякакви растения, а той се е превърнал в дърводелец любител. Майстори пейки, етажерки, огради и всякакви измишльотини от най-примитивно дърво. "С ей тези две журналистически ръце направих детски кът с люлки катерушки и къщичка за криене на момиченцето ни. Както казва наш близък - цял комплекс в стил Флинтстоун."
   На път е и второто им общо дете с Роси. Иво се смее, че и двамата са зодия Овен и може скоро да направят цяло стадо - Овни са още баща му и едната от дъщерите му.
  Иво обича да цитира сентенцията за любовта, с която Роси го спечелила. "Каза ми, че обича от всичко по много. И фактът, че аз съм се оказал този, който може да й го осигури, за мен е комплимент. Тя е много положителен човек - тактичен и добър. Освен че е красива, което се вижда от пръв поглед. Пожелавам на всеки да му се случи това, което ми се случи."
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2008-01-12&article=154069
   Людмила Първанова
=====================
image Църквата Св. Василий Блажени /Покров Богородичен (Собор Василия Блаженного/ Собор Покрова пресвятой Богородицы, что на Рву) – е най-емблематичната сграда на Москва.
  Шарените куполи придават приказно излъчване на църквата, която днес е музей. Вътре вита стълба води до иконостаса, в който се намират икони от периода XVI – XIX век.
==========================================================

Жив е той, жив е, дъртия му пърч от и след комунизма.
Макар бавно и полека, одъртя безвъзвратно мелез-българинът с балканско-чешко-парижко-московска закалка. Старец-съпруг (и
стар батко) на кака Роси.
А тя си остана млада, лична и чаровна, сочна, свежа и романтична, кореняк-софиянка,
българка.
http://ivo.bg/2017/10/05/%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B5-%D1%81-%D1%85%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE-%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%B2-%D1%81%D1%8A%D0%B7%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB/Гласувай:
6
01. sorossadistfucking - Жив е той, жив е, дъртия му пърч от и след комунизма. Макар бавно и полека, одъртя безвъзвратно мелез-българинът с балканско-чешко-парижко-московска закалка. Ст
03.07.2018 15:11
Жив е той, жив е, дъртия му пърч от и след комунизма.
Макар бавно и полека, одъртя безвъзвратно мелез-българинът с балканско-чешко-парижко-московска закалка. Старец-съпруг (и стар батко) на кака Роси.
А тя остава млада и чистоплътна, лична и чаровна, сочна и пивка, свежа и романтична, кореняк-софиянка. Българска жена на ОПОРТЮНИСТА.
цитирай
2. sorossadistfucking - Ренегат (на латински: renegare (отричане), е понятие, с което се обозначава човек, изменящ на своите убеждения и преминаващ в лагера на противник
03.07.2018 15:32
В бившите комунистически източно-европейски страни след падането на СССР, много бивши комунисти изведнъж станаха пламенни поддръжници на капитализма . Много бивши апаратчици изоставиха Комунистическата партия в полза на позиции в новите правителствени структури.
Ренегат (на латински: renegare (отричане), е понятие, с което се обозначава човек, изменящ на своите убеждения и преминаващ в лагера на противника; изменник, отстъпник.
Понятието се използва за човек, който се отрича от принципите или убежденията си (като политическа идеология или национална идентификация),
или който оставя една институция или група (семейство), за сметка на други,
Това е равностойно на предател.
Rest In Peace!
цитирай
3. sorossadistfucking - Според изнесените данни от Комисията по досиетата двама от генералните директори на БТА са били ДС-агенти – Боян Трайков и Иво Инджев
03.07.2018 18:06
Иво Инджев е един от най-скандалните директори на Агенцията, който се беше барикадирал в кабинета си, за да не сдаде поста. След 10 ноември той е посочен от новия генерален директор на БТА Георги Тодоров за негов “зам” заедно с щатния военен разузнавач Христо Петров. Баща му е дългогодишният журналист Любен Инджев. А неговият брат Ясен Инджев пък бе назначен за говорител на правителството на Филип Димитров.
От заместник-директорите за сътрудници на тайните служби са привлечени Красимир Друмев, Ненчо Хранов, Евгений Дончев и Борислав Костурков, а Христо Петров и Атанас Матев са били кадрови офицери от военното разузнаване. Любопитна подробност е, че Милен Вълков и Борислав Костурков по различно време са заемали един и същ пост – началници на пресслужбата на Народното събрание. Впрочем Костурков е потомък на известния политик, министър на просвещението и лидер на Радикалдемократическата партия преди 9 септември 1944 г. Стоян Костурков. От „вражески” произход е и друг ДС-агент, издигнал се на ръководен пост в агенцията – спортният журналист Андрей Кожухаров. Той пък е син на главния архитект на София преди „победата на народната власт”. Сестра му е омъжена за швейцарски гражданин и навремето колегите му гласно са изразявали удивлението си, че съвсем свободно пътува на Запад.
Много от журналистите, работили в БТА, са деца или брачни партняори на известни и влиятелни личности преди “нежната революция”, като някои от тях са заемали и шефски длъжности в агенцията. Валери Найденов например е син на някогашния “беетански” началник Георги Найденов, покойната зам.-шефка на БТА Яна Кожухарова е щерка на международния коментатор Петър Кожухаров, Светла Митева – на кореспондента в няколко столици Горан Готев, Марта Михайлова – на партийната секретарка в БТА Ана Велкова... Иначе кадри на агенцията са били /някои и досега се водят такива/ синът на Станко Тодоров - Калин Тодоров, жената на Ст.Ц.Даскалов Донка Меламед, дъщерята на Орлин Василев Мария Орлинова, щерката на Леда Милева, Крум Босев, брат на Асен Босев, Огнян Браничев, син на Атанас Браничев, шеф на Българската търговска палата по вреемто на Тато, Владимир Левчев, син на Любомир Левчев, Павел Пашев /фигуриращ в списъка на комиисята по досиетата като агент “Виктор”/ - син на Апостол Пашев, бивш шеф на Държавнияп ланов комитет, Вера Благоева, съпруга на Николай Минчев, ексзаместник-министър на външните работи, Йонка Коцева, булка на страховития шеф на отдел “Идеология и култура” в ЦК на БКП Венелин Коцев, Димитрина Йосифова, съпруга на Веселин Йосифов, Иван Катранджиев, син на Йордан Катранджиев, бивш председател на централбната контролно-ревизионна комисия на ЦК на БКП, Албена Стрезова, щерка на Александър Стрезов, бивш първи заместник-министър на външните работи и постоянен представител на България в ООН...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sorossadistfucking
Категория: Забавление
Прочетен: 42496
Постинги: 67
Коментари: 88
Гласове: 131
Архив
Календар
«  Януари, 2019  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031